Gyorsan kijutni az ingatlanszakmai kerékvágásból
Blog

Gyorsan kijutni az ingatlanszakmai kerékvágásból

Minden ingatlanügynök egyszer-egyszer találkozik karrierje felpörgésével. A lényeg az, hogy megtegye a megfelelő lépéseket, hogy kijusson a kerékvágásból. Az ingatlanügyekben a csalódások és a kudarcok csak a munka részét képezik. Elvárják, hogy felvállalja a saját pompomlánya, tanára, főnöke szerepét – és ez nem könnyű. Amikor úgy érzi, hogy a dolgok a feje fölött mentek az üzleti életben, csábító a feladás. Valójában a kezdő ingatlanügynökök 80%-a az első néhány évben feladja.

Ha túl akar élni ebben az iparágban, és sikeres karriert szeretne felépíteni most és a jövőben, akkor talpra kell állnia, és tovább kell lépnie. Rendben van, ha időnként beleesik a kerékvágásba – de az elakadás káros lehet. Az egyetlen különbség közted és önmagad azon jövőbeli, nagy termelékenységű változata között, amelyik lenni szeretnél, hogy magabiztosan a víz felett tartod a fejed, és bármi áron átvészelheted a kudarcot.

Amikor legközelebb úgy érzi, hogy személyes vagy szakmai kerékvágásba csúszik, vegye komolyan ezeket a tippeket, és ássa ki magát.

Legyen jelen

Vegye észre, hogy minden perc ajándék az ingatlanügynökség szakmában. Még a negatív körülmények is ajándékok. Minden pillanatban megvan a képessége, hogy irányt váltson és új perspektívát válasszon. Persze lehet, hogy eddig nem kötött annyi üzletet, mint remélte, vagy nehezen tud kapcsolatba lépni a leendő ügyfelekkel eddig, de bármi megváltozhat. Csak motivációra van szüksége ahhoz, hogy megtalálja a számára megfelelő megoldást.

Nem számít, mivel küzd a karrierje során, inkább nyissa ki a szemét a lehetőségekre, nehogy kudarcba fulladjon, és megtalálja a megoldást.

Emlékezzen a miértekre

A közhiedelemmel ellentétben nem a pénz a legnagyobb motiváció. A legtöbb ember számára, amint eléri a kényelmes életkörülményeket, kezd elhalványulni az értéke és a vágy, hogy többletnyi készpénzzel rendelkezzen. Ki kell ásnia az igazi miérteket. Miért kezdett ingatlanpiaci pályára? Több idő volt a családdal és a barátokkal? Több szabadság? Ha a miérteket az elméd előterében tartod, az irányjelző fényként szolgál a viharos időkben. Az a tudat, hogy megadhatja családjának azt az álomnyaralót, amelyről mindig is álmodott, sokkal motiválóbb, mint egy halom készpénzt elképzelni a bankban. Ha kétségei vannak, ásson mélyebbre, és emlékeztesse magát arra, hogy miért érdemli meg, hogy sikeres legyen a hiperlokális piacon.

Keressen elszámoltatható partnert

Keressen egy hasonló célokkal rendelkező partnert, akivel beszélgethet és együtt dolgozhat. Ideális esetben ez egy ingatlanügynök barát, aki hasonló közösségben dolgozik, mint Ön, de nem versenytárs. Azokon a napokon, amikor egyikük rosszul érzi magát, elmehet a másikhoz extra energiáért. Mindig lesz valaki, akitől tanácsot kérhet, kitől szellőzhet, és akivel megoszthatja magát – és tudja, hogy meghallgat. Ezt ígérték, és ezt várják is tőled!

Vezessen naplót

Kicsit nyűgös, de a naplóírás valóban enyhíti a stresszt és megszabadul a kerékvágásoktól. Ez egy egyszerű kombinációja a negatív gondolatok elengedésének és a képességnek, hogy visszanézzen rájuk anélkül, hogy megerősítené őket. Ahogy megszokja , hogy pozitív és negatív tapasztalatokat írjon a naplójába, elsöprő gondolatokat vesz ki a fejéből, és a papírra veti.

Idővel naplója lesz az összes sikerről, amely a kudarcait követte. Nézz vissza, és emlékeztesd magad, hogy minden hullámokban jön, és mindig vannak csúcspontok a mélypontok után. Ha olyan bejegyzéseket olvas, amelyek karrierje nem voltak olyan jók, objektívebb perspektívát kap, amely lehetővé teszi, hogy elkerülje ugyanazokat a hibákat. Ezután feltérképezheti, hová szeretne továbbmenni, és mit kell tennie (és mit nem tennie), hogy odaérjen.

Ne merülj el az áldozat államban

Hallottál már a „méltányosság tévedéséről”? Pszichológiai felfogás, hogy amikor elveszítünk egy lehetőséget, például ha elveszítjük ügyfele álmai otthonát, hajlamosak vagyunk mindent rajtunk kívül hibáztatni. Hibáztathatja a kommunikáció hiányát, vagy azt, hogy az értékesítési ügynök zavaró, de amint azt hiszi, hogy veszteség csalt meg, áldozati állapotba kerül. Itt kezd kialakulni a katasztrófa és a pesszimizmus.

A Victimhood alattomosan olyan módon kezdi irányítani a viselkedésedet, amiről nem is sejted. Például, ha egy kihagyott listára törekszik, az olyan meggyőződéssé válhat, hogy egyszerűen nem vagy jó abban, amit csinálsz, és korlátozhatja a következő üzletbe vetett bizalmát, vagy meggyőzhet arról, hogy a világ ellened van. Áldozati állapot = tehetetlenség, és nem ez az, ahol lenni akarsz. Vedd leckeként a veszteséget, és ne hagyd, hogy meghatározzon téged. Egyszerű a dolog.

Vegye ki a szabadnapot

Nem számít, mennyire sikeres vagy, vagy hány találkozón vett részt a medence mellett – mindannyiunknak szüksége van egy igazi szabadnapra. A szép helyről vagy otthonról végzett munka nem számít. Ha úgy érzed, hogy kerékvágásba kerültél, csábító, hogy még jobban erőltesse magát, attól félve, hogy még jobban lemarad. De nézzük ezt egy másik szemszögből. A negatív, kétségbeesett gondolkodásmód alárendelt ügyfél-interakciókat és munkát jelent. Mint valaki, aki szorosan együttműködik az emberekkel, az Ön által leadott energia erőteljes, és különbséget tehet a potenciális ügyfelek megszerzése és elvesztése között. Érdemes kivenni egy pihenőnapot levegőztetésre és tankolásra, ahelyett, hogy füstön futnánk, óránként egy millimétert mozognánk. Nem tudod, hogyan adj magadnak egy kis szünetet? Tekintse meg ezeket az ügynököknek szóló nyaralási tippeket.

Változtassa meg a helyét

A világjárvány óta mindannyiunkra egyre jellemzőbb, hogy több időt töltünk otthonról történő ingatlanügynökségi munkával. Lehet, hogy elsőre még élvezted is! Most, hogy eltelt néhány év, egy kis változatosságot használhatunk, hogy frissen tartsuk a dolgokat. Álljon be az irodájába, és végezzen egy kicsit, mielőtt a parkba indul, hogy befejezze. Munkahelyeinek változatossága csodákra képes, hogy figyelme ne csússzon apátiába.