Max Verstappen a Lizard étteremben
Blog

Max Verstappen a Lizard étteremben

Max Verstappen a Lizard étteremben ünnepelte a budapesti Nagydíj-győzelmét barátnőjével, Kelly Piquet-el, DJ Martin Garrixszal, valamint 11 barátjával és családjával a hétvégén.

A csoport kézműves koktélokat és mediterrán közös tányérok lakomáját élvezte az étteremben – a Michelin Guide által jóváhagyott helyen, ahol a holland állandó vendég, amikor csak a városban van.

Az étterem tapsban tört ki, amikor Verstappen, barátnője és brazil modell, Kelly Piquet, valamint a társaság többi tagja megérkezett, vasárnap este fél 9 körül.

Az étterem egy félig privát területén ültek le, ahol a nézők megpillanthatták a kétszeres F1-es bajnokot. A csoport bezárta az éttermet, jóval hajnali 1 után maradt

Verstappen remek hangulatban beszélgetett az étterem tulajdonosaival és vidáman fotózkodott a rajongókkal.

Azonban általában a sportolók, így a Forma-1-es versenyzők is, fontosnak tartják az egészséges étkezést. Az optimális teljesítményhez szükséges táplálékfogyasztást. Gyakran előfordul, hogy versenyzők olyan ételeket fogyasztanak, amelyek gazdagok a szükséges tápanyagokban és energiában, például friss gyümölcsök, zöldségek, teljes kiőrlésű gabonafélék, sovány húsok és egészséges zsírok.