Wellness szállodák
Blog

Wellness szállodák

Fennállása alatt cégcsoportunk a wellness szállodák felvásárlásán dolgozott. A szállodák alapos felújításon, átalakításon és fejlesztésen estek át, hogy garantálják a magas színvonalú szolgáltatásokat a szálloda vendégei számára. Mindezt egy professzionális személyzet egészíti ki, akik törődnek a vendégek elégedettségével.

Artinis wellness szálloda Pécs

A szálloda Pécs központjában található, ahol jól ismert világszínházi előadók koncertjeit, valamint különféle sporteseményeket tartanak. A városközpont tömegközlekedéssel és szállodai taxival könnyen megközelíthető.

Tapasztalja meg a pihenés, az öröm és a belső béke érzését a luxus világában. Felejtse el legalább egy időre az ön körül lévő világot, és hagyja magát elragadni a mindennapi életed során eltöltött negatív hatásoktól.

wellness részleg a szállodában

A wellness szállodák közül is kiemelkedő nyolc beltéri- és két kültéri medencével rendelkezik hotelünk pihentető részlege, melyből három élménymedence. A kültéri medencék is egész évben várják a fürdés szerelmeseit, 32-36 fok közötti hőmérséklettel.

Két infra szauna és három Finn szauna áll még vendégeink rendelkezésére, melyekben hétvégenként 9 órától 18 óráig folyamatos szauna szeánszokat tartunk.

Sport központ a szállodában

Az Artinis wellness szálloda sportközpontjában számos szabadtéri és beltéri teniszpálya készül az évszaknak megfelelően. Squash is kínálunk egyéni ügyfeleknek vagy csoportoknak, versenyeket szervezünk gyermekeknek és felnőtteknek, és felszerelést is bérelhet nálunk.

beltéri golfpalya

A balatoni szállás kétszintes beltéri golfpályával rendelkezünk 65m hosszúságban és 30m szélességben. A profilozott zöld színű felület természetes gyepet szimulál. Lehetővé teszi a golfozók számára a putt és a chip technikák gyakorlását. Ezen kívül 9 golf szimulátort is talál, amelyek közül az egyik egyedülálló curve szélesvásznú szimulátor parabolikus képernyővel.

Horgászati lehetőség

Ritkaság számba megy, hogy wellness szálloda horgásztó közelében helyezkedjen el. Ebben az esetben most ez a helyzet. A szállás parkosított részének közepén található a két hektáros tó. A vize kristálytiszta, így a horgászaton túlmenően a melegebb hónapokban fürdésre is alkalmas részt különítettek el benne.